ЧЕЗАКОМЕРЦ е приватна компанија, формирана во 1990 година.

Главната дејност на компанијата е трговија со зрнести производи, семки, зачини, сушени плодови, масти, масла, адитиви, ароми и суровински материјали за слаткарсво, пекарство, пивска и месна индустрија, индустрија за сокови и пакување.

ЧЕЗАКОМЕРЦ соработува со повеќе од 40 земји од Европа, Азија, Африка, Северна и Јужна Америка.

Во компанијата работат повеќе од 30 вработени, со различен степен на стручна подготовка. Годишниот обрт од 15 000 тони ја прави Чеза Комерц сериозен партнер во регионот и пошироко.

Успешната работа на Чеза Комерц во изминатите години на повеќе пати беше наградена со златни медали во бизнис центрите, како: Мадрид, Лондон, Цирих и Прага.

Kibela е бренд на производи на компанијата Чеза Комерц – Скопје, приватна компанија, формирана во 1990 година. Главната дејност на компанијата е трговија со зрнести производи, семки, зачини, сушени плодови, масти, масла, адитиви, ароми и суровински материјали за слаткарсво, пекарство, пивска и месна индустрија, индустрија за сокови и пакување. Чезакомерц под брендот Кибела издвои состав, од три главни житарски производи коишто најмногу придонесуваат во вашиот начин на исхрана, а притоа секако, и за вашето здравје. Огромната количина на витамини (A, C, D) и минерали (Калциум, Железо, Магнезиум, Потасиум, Магнезиум, итн.), се само дел од основните хранливи состојки кои се содржат во житарските производи, и придонесуваат истите, да бидат основна состојка на секоја здрава исхрана. Покрај одличниот вкус, кој ние го гарантираме, тука е и, најголемата придобивка за вас, здравиот живот.

Кибела ви овозможува долг и здрав живот.

Nutini е бренд на производи на компанијата Чеза Комерц – Скопје, приватна компанија, формирана во 1990 година. Главната дејност на компанијата е трговија со зрнести производи, семки, зачини, сушени плодови, масти, масла, адитиви, ароми и суровински материјали за слаткарсво, пекарство, пивска и месна индустрија, индустрија за сокови и пакување. Ова се шесте главни производи коишто Чезакомерц ги издвои само за вас и вашето уживање. Главна одлика на овие производи, и она што ги издвојува како најомилени јадки, покрај нивниот одличен вкус, е и тоа што содржат масти и многу неопходните за вашиот живот јаглени хидрати, а исто така и цинк и фитостерол.

Уживајте во Нутини.