• Адреса:

  населба Илинден бб 1041 Скопје, Македонија

 • Телефони:

  ++389(0)2 25 73 502 | ++389(0)2 25 73 504 | ++389(0)2 25 73 461

 • Факс:

  ++389(0)2 25 73 445 | ++389(0)2 25 73 460

 • е-пошта

  cezacomerc@yahoo.com

Contact us